66 glada vinnare får åka till fantastiska Alcaidesa Golf på Costa del sol, Spanien. Vinnarna bjuds på fantastisk golf på Alcaidesas 36 hålsbana och vår medföljande pro ger er tips på vägen för att kunna njuta fullt ut av golfsemestern. Det finns självklart även möjlighet att ta flera lektioner till mycket förmånliga priser på plats om så önskas.

I resan ingår följande:
 

  • Flyg t/r Arlanda-Malaga
  • Transfer t/r Malaga flygplats.
  • Sju nätter del i boende - fullt utrustad lägenhet.
  • Två dagars sällskapsgolf och två tävlingsdagar.
  • Välkomstscermoni med drink.
  • Priscermoni med lättare vickning.


Flygtider utresa: 1-2 december 2019

Flygtider hemresa: 8-9 december 2019 

 

Alcaidesa Links har ett läge som är svårt att överträffa. Nedanför banan löper den 2 km långa stranden och utsikten över havet och Gibraltar är hänförande. Aliss & Clark har skapat en layout som utmanar golfare av alla kategorier. Här har flera större tävlingar avgjorts sedan banan öppnade 1992, bl.a. Spanska PGA-mästerskapen.

 

Anläggningen har mycket bra träningsmöjligheter med en rejält tilltagen driving-range, putting-green, övningsbunkrar och område för närspelsträning.

Klubbhuset, som betjänar bägge banorna, är stort och modernt och rymmer proshop, omklädningsrum och en riktigt bra restaurang med tillhörande uteservering.

Albayt Nueva Apartments

De nybyggda och mycket fräscha lägenheterna är rymliga och har ett fullt utrustat kök, vardagsrum med matplats och ett badrum per sovrum. Samtliga lägenheter har terrass eller stor balkong.
De luftkonditionerade lägenheterna är inredda i en modern och strikt stil. Här finns kabel-TV och värdeskåp och alla lägenheter har gratis Wifi.  Man har också gratis parkering i garage i direkt anslutning till sin lägenhet.
Lägenheterna ligger på promenadavstånd från klubbhuset
 

Måltider
Inga måltider ingår men frukost och lunch erbjuds mot tillägg (serveras i det närbelägna klubbhuset).
Det går utan problem att promenera till närliggande mindre livsmedelsbutiker.
Annars ca 10 minuter med bil från Alcaidesa, i utkanten av Sotogrande, finns det större och välsorterade livsmedelsbutiker.
Restauranger finns också flertalet nere i byn som man enkelt tar sig ner till.

Resan 2019 - Alcaidesa Golf
gallery/bild4
gallery/bild1
gallery/bild2
gallery/bild3
www.000webhost.com